|
İlk kalkana ben oturabilirmiyim...? -- Hönk nasıl yani Sen bilirsin burası özgür bir mekan...
Ne kadar var kalkmasına...? --Valla bilmiyorum o senin muamelene bağlı bir durum
Ne zaman boşalır acaba...? --Sen devam et pes etme az kaldı
Ne içersiniz ? Kola... Ama ben bardak sevmiyorum, şişe alabilirmiyim... ? -- Bence alırsın sende bu isteriklik varkeen
Buna oturabilirmiyim...? --Dedim ya özgür bir yer burası, nasıl istersen
Bunun daha uzunu yok mu, çekiyorum gelmiyor... -- Mause dan bahsediyor, töbe yarabbii
Benim kini nereye sokacam...? (Ipod dan bahsediyor)-- Hemen ayarlayalım bir tane bu işten sıkılmıştım zaten bende
Bunu indiremiyorum, zahmet olmazsa yardımcı olurmusunuz...?-- Olur... bu yaştan sonra adımız neye çıkcak
Neden bu kadar geç geliyor...? (sayfanın açılmasından bahsediyor) -- Geciktirici kullanıyor olamaz herhalde
1- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik?
2- Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok?
3- Word lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.
4-Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için ) - Çıktı versek
5- Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor? - Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor.
6- 14 numaralı bilgisayar çok salak yaaaaa.... -Rahmetli babasıda öyleydi,babasına çekmiş
7- Bilgisayar alabilir miyim? - Tabi 1 mi olsun, 1,5 mu?
8- Internet geri geldi mi? -Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor
9- İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!.. - hemen çıkıcam... - E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi?
10- Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti... - Olsun mühim olan katılmaktı...
11- Ben sabah geldim. Diğer amca vardı. O amca varken......... - O amca değil. Erol Hoca..
12- Masa alabilir miyim? - Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin
13- Word un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? - Word e sor kabul ederse oturursun.
14- İnternete giricem.. ilk defa geliyorum - Heyecanlı mısın?
15-Yazıcı çalışıyor mu? - Hayır bugün izinli.. - Nasıl yani??? ____________
_________________ EÄŸer savaÅŸmak istiyorsan baÄŸdata git moruk!!!
|